Heksagon Patchwork Black & White Mat 3

 2,50

/ Stuk

Prijs per stuk: 2.50€
Levertijd: 1-3 Weken

Artikelnummer: CS26 Categorieën: , ,

Prijs per stuk: 2.50€

Keramische tegel

Afmetingen: 12,5×14,5 cm

Oppervlakte: Mat

Kleur: Wit en Zwart

1m2=68stuks

 

 

Hexagon is een keramische wandtegel met een oppervlak bedekt met een dunne laag glazuur, die een ondoordringbare laag vormt die bestand is tegen vlekken en vuil.

De tegel is bedoeld voor gebruik op muren, maar heeft voldoende sterkteparameters om op minder belaste vloeren te kunnen worden gebruikt. Het geglazuurde oppervlak van de tegel heeft een vrij hoge, 3e klas slijtvastheid. Tegels in slijtvastheidsklasse 3 kunnen, in overeenstemming met de eisen van de norm, worden gebruikt om vloeroppervlakken te bedekken op plaatsen waar een kleine hoeveelheid schurend vuil (grond en zand) wordt geïntroduceerd.

Keramische tegels zijn gemaakt van onbewerkte natuurlijke grondstoffen (mineralen), waardoor ze ecologisch schoon zijn, veilig voor het milieu en kunnen worden gebruikt in huishoudelijke en openbare ruimtes.

Een ander kenmerk dat hen onderscheidt, is hun buigsterkte, duurzaamheid en weerstand. Dankzij deze unieke eigenschappen zullen de tegels ons vele jaren van dienst zijn.

Tijdens het productieproces worden keramische tegels op zeer hoge temperaturen (boven de 1000 graden) gebakken, waardoor ze niet brandbaar en brandwerend zijn – brandreactieklasse A1. Deze eigenschap betekent dat de tegels kunnen worden gebruikt als open haardomlijsting en in de directe omgeving van gas- en inductiekookplaten.

Gewicht 0,19 kg

TS-Tegels © 2024


Wij gebruiken cookies op deze website om uw ervaring te verbeteren

OK