Arabeska White Glossy Palace

 3,10

/ Stuk

Prijs per stuk:3,10€
Levertijd: 1-3 Weken

Artikelnummer: CS4 Categorieën: , ,

Prijs per stuk:3,10€
Afmetingen: 12,5×14,5 cm
Oppervlakte: Glans
Kleur: Wit
1m2=92stuks

 

De Arabesque collectie refereert aan traditie en creëert sfeervolle interieurs, waardoor het interieur een origineel en zeer elegant karakter krijgt. Het verwijst naar oosterse tegels die kenmerkend zijn voor de landen van Zuid-Spanje of Marokko, zoals de Provençaalse arabesk.

Onze producten zijn onder andere gebruikt in restaurants, bars, kantoren, schoonheidssalons, kappers en in vele privékamers. Hun vorm en kleuren passen goed in vele stijlen en passen perfect bij andere elementen van de interieurafwerking.

Arabesque is een keramische wandtegel met een oppervlak bedekt met een dun laagje glazuur, waardoor een ondoordringbare laag ontstaat die bestand is tegen vlekken en vuil.

Keramische tegels zijn gemaakt van onbewerkte natuurlijke grondstoffen (mineralen), waardoor ze ecologisch schoon zijn, veilig voor het milieu en kunnen worden gebruikt in huishoudelijke en openbare ruimtes.

Een ander kenmerk dat hen onderscheidt, is hun buigsterkte, duurzaamheid en weerstand. Dankzij deze unieke eigenschappen zullen de tegels ons vele jaren van dienst zijn.

Gewicht 0,16 kg

TS-Tegels © 2024


Wij gebruiken cookies op deze website om uw ervaring te verbeteren

OK